Od davne 1960. godine

Ekološki uzgoj ljekovitog i začinskog bilja

Od davne 1960. godine

Ekološki uzgoj
ljekovitog i
začinskog bilja

UZGOJ LJEKOVITOG I ZAČINSKOG BILJA
Opg Francetić
Tijekom dugogodišnjeg bavljenja uzgojem, sakupljanjem i proizvodnjom ljekovitog i začinskog bilja Opg Francetić je dobio mnoga priznanja za svoje proizvode.
francetic logo dark green
Eko proizvodi
Tijekom dugogodišnjeg bavljenja uzgojem, sakupljanjem i proizvodnjom ljekovitog i začinskog bilja 'Opg Francetić' je dobio mnoga priznanja za svoje proizvode. OPG je vlasnik EKO potvrdnice, a od 2007. godine je pod nadzorom stručnih službi Nadzorne stanice Hrvatskih šuma.
sdgfdf
ŽIVOT U SKLADU S PRIRODOM
Antun Francetić
Više od četiri desetljeća praćenja uzgoja, branja, sušenja te načina čuvanja i kontrole prerade garancija su vrhunske kvalitete svih ekoloških proizvoda koji nastanu na imanju u nedirnutoj prirodi Kloštar Ivanića.

Čajevi

Začini

Tinkture

EKOLOŠKI PROIZVODI VRHUNSKE KVALITETE
Proizvodi od ljekovitog i začinskog bilja
Proizvodi od različitih biljaka kao što su: melisa, menta, timijan, majčina dušica, neven, miloduh, gospina trava, lavanda, mažuran, kadulja, čičak, sapunika, rudbekija, artičoka, zlatnica, kamilica, golice…
antun francetic web home
Antun Francetić

Bavim se uzgojem i sakupljanjem ljekovitog bilja od davne 1960. god.

Više od 40 godina praćenja uzgoja, branja, sušenja te načina čuvanja i kontrole prerade garancija su vrhunske kvalitete svih ekoloških proizvoda koji nastanu na imanju u nedirnutoj prirodi Kloštar Ivanića. Tako na imanju možete vidjeti neke od različitih biljaka kao što su: melisa, menta, timijan, majčina dušica, neven, miloduh, gospina trava, lavanda, mažuran, kadulja, čičak, sapunika, rudbekija, artičoka, zlatnica, kamilica, golice…

francetic logo crvena
1.

Uzgoj bilja.

Branje, sušenje, te čuvanje i kontrola prerade bilja.

2.

Proizvodnja.

Dugogodišnja proizvodnja ljekovitog i začinskog bilja.

3.

Eko proizvodi.

Vrhunska kvaliteta potvrđena EKO potvrdnicom i mnogim priznanjima.